Servicii Voice Over

 

Pe măsură ce cererea pentru servicii de voice-over este în continuă creștere, Hieroglifs International este acum pregătită să satisfacă orice nevoie de voice-over pe care o aveți. Noi avem experiența și talentul necesar pentru a face producții de voce de înaltă calitate care livrează mesajul dumneavoastră exact așa cum doriți să fie transmis.

Hieroglifs International colaborează cu un număr de talente internaționale și profesionale de voce și studiouri pentru toate tipurile de materiale legate de voce.

Noi traducem, creăm și producem conținut de voce și text pentru producțiile dumneavoastră media, precum proiecte audio, video, programe e-learning, ghiduri audio pentru orașe, turism, muzee și industrie, prezentări audiovizuale, servicii b2b, audiotex, mesaje în așteptare pentru telefon, podcast-uri și orice formă de conținut corporativ.

Cu baza noastră extinsă de talente profesionale de voce, devine misiunea noastră să livrăm cele mai bune înregistrări vocale, disponibile oriunde. Calitate excepțională la prețuri competitive cu un serviciu clienți excelent…  acesta este modul în care Hieroglifs International își mulțumește clienții.

Noi oferim de asemenea traduceri corporative profesionale, editare text și audio în limbile germană, engleză, spaniolă și multe alte limbi europene.

Fie că aveți nevoie de o înregistrare profesională pentru mesagerie vocală, software de prezentare, spot radio sau orice altă aplicație, vă putem ajuta.

Dumneavoastră oferiți scenariul și alegeți vocea pentru voice over. Noi organizăm și gestionăm procesul negociind rate corecte și coerente cu profesioniștii noștri pentru voice over.

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la jobs@hieroglifstranslations.ro.

Aflați detalii complete despre Babel Key, departamentul nostru specializat în Voice Over.