1. Cursuri de limbă standard

Hieroglifs International oferă cursuri de limbi straine sau limba romana, atât individuale cât și de grup.

Există o varietate de opțiuni disponibile pentru cei care doresc să studieze în timpul zilei sau seara – în scopuri de afaceri, de plăcere sau academice. Oricare ar fi motivul, cu siguranta vom gasi o formula de studiu adaptata nevoilor dvs.!

2. Cursuri de grup

Grupurile vor include până la opt participanți. Aceasta varianta este conceputa pentru a ne asigura ca  toti cursantii vor beneficia de sprijinul maximum posibil al profesorului. În cadrul cursurilor noastre, participantii vor discuta și conversa în limba pentru care au optat. Aceasta este o experiență de învățare valoroasă, din moment ce o persoană învață mai mult prin participarea activa la dialog, nu doar prin ascultare. Grupurile sunt formate pe baza un test prealabil care indica nivelul de cunostinte al cursantilor.

3. Cursuri individuale

Dacă aveți deja competențe lingvistice suficiente și ați dori să mergeți mai departe pentru a le îmbunătăți, atunci acest tip de curs ar fi ideal pentru dumneavoastră. Odata manifestata optiunea pentru sedinte individuale, aveți oportunitatea să decideți ora, locul și, cel mai important, domeniul (bancar, legal, medical, etc.) In cadrul cursurilor individuale, profesorul se concentrează în totalitate pe o persoană, ceea ce înseamnă că dvs. alegeți exact ceea ce doriți să îmbunătățiți.

4. Grup de prieteni

Hieroglifs International va ofera acum reduceri pentru prieteni: pentru fiecare prieten pe care îl înscrieți la un curs de limbă, veți primi o reducere de 15%. Învățarea unei limbi noi este un lucru distractiv, chiar și mai distractiv într-un grup de prieteni.

5. Cursuri de limbă intensive

În cadrul cursurilor noastre intensive de limbi străine, companiile se pot înregistra pentru 3 sau 4 zile consecutive, de studiu intensiv, cu scopul de a-si imbunatati abilitatile intr-un termen scurt. Aici profesorul are posibilitatea de a se concentra pe deplin asupra predarii si sistematizarii elementelor de limbă, fără nicio distragere a atenției.

Limbajul diferă în mai multe moduri atunci când vine vorba de industrii diferite; spre exemplu, limbajul de afaceri diferă de limbajul medical. Hieroglifs International oferă cursuri de limbi străine axate pe domenii specifice, cum ar fi:

 • Marketing
 • Prezentări de afaceri
 • Întâlniri de afaceri
 • Corespondență de afaceri
 • Management HR
 • Management internațional

Călătoriți într-o țară nouă? Atunci avem ceva ideal pentru dumneavoastră: luați “Trusa de prim ajutor a călătorului”.

Limba engleză este extrem de importantă ca limbă de circulație internațională și joacă un rol important chiar și în alte țări.  Din moment ce limba engleză este larg răspândită și utilizată în întreaga lume, Trusa de prim ajutor a călătorului, este perfectă pentru cei care vor să își îmbunătățească și să nu uite competențele de limbă dobândite anterior.

Acest curs este pentru cei care își doresc să obțină niște cunoștințe de bază de limba engleză pentru călătorii. Este potrivit pentru oricine dorește să înceapă să învețe limba engleză de la zero sau care au nevoie să-și revizuiască cunoștințele anterioare.

Va puteți aștepta la diverse teme de studiu care au ca obiectiv aprofundarea modalităților de cerere a informațiilor, de perfecționare a dialogului, de exprimare prin descrieri (ale dvs., ale familei dvs., ale activităților dvs. profesionale și de relaxare.

Veți învăța cele mai frecvent utilizate cuvinte și expresii în funcție de diferite situații de zi cu zi cu care se confruntă turiștii frecvent:

 • Salutări și cunoștință;
 • Comandarea de mese și băuturi într-un restaurant, bar sau într-o cafenea;
 • Rezervarea unei camere de hotel;
 • Cumpărături într-un magazin sau la piață;
 • Obținerea de îndrumări corecte pentru orientare, etc.

Deși nu e nevoie să vorbiți fluent sau să aveți o pronunție perfectă, învățarea câtorva fraze cheie în limba engleză face o impresie bună și v-ar putea face călătoriile să meargă mai lin.

Studiile vor fi organizate pentru grupuri de până la 7 persoane în zilele lucrătoare, în camerele Școlii de limbi străine „Hieroglifs International”, dimineața și seara. Cursurile vor fi predate de profesori de limbi străine cu experiență.

Scopul nostru este de a oferi studenților noștri de limbi străine un mediu de învățare prietenos și de susținere, în care accentul este pus pe comunicare și care face invatarea limbilor străine o experiență plăcută și plină de satisfacții.

Cursurile de limbi străine ale Hieroglifs oferă o evaluare a nivelului competențelor lingvistice, atât în scris cât și verbal.

Dacă sunteți interesat să vă cunoașteți competențele pentru o limbă străină, atunci vom fi mai mult decât fericiți să vă dăm un test de limbă străină pentru a vedea unde vă aflați.

În munca noastră de a oferi servicii lingvistice pentru clienții noștri, noi folosim ‘Cadrul European Comun de Referință pentru Evaluare de Limbă’ de la Consiliul European.

Prin utilizarea acestor cadre asigurăm clienților noștri cea mai înaltă calitate de cursuri de limbi străine și le oferim cursuri și sarcini de nivel înalt.

‘Cadrul European Comun de Referință pentru Evaluare de Limbă’ împarte nivelele în mod corespunzător:

   A – Utilizator incepator

            A1: Nivel introductiv

            A2: Nivel intermediar

            B – Utilizator independent:

            B1: Nivel de baza

            B2: Nivel independent

            C – Utilizator avansat:

            C1: Nivel autonom

            C2: Expertiză

Hieroglifs International oferă acest tip de curs pentru studenții care se pregătesc pentru un examen. Dacă aveți incertitudini in ceea ce priveste nivelul limbii straine pe care o cunoasteti și doriti sa treceți cu brio examenul, va invitam sa luati parte la sedintele noastre de curs concepute special in acest scop.

Lecțiile acoperă toate etapele: scris, citire, ascultare și vorbire.

Simtiti ca aveti nevoie de un impuls in cariera dumneavoastra? Sunteti in căutare de noi provocari?
Sunteti interesati de largirea orizonturilor sau imbunatatirea abilitaților profesionale?

Invatarea unei limbi straine poate fi RASPUNSUL!

Alegeti acum cursurile noastre individuale sau de grup!

Preturi speciale pentru cursuri de grup (minimum 4 participanti):

Curs limba Engleză: – 40 LEI/sedinta;

Curs limba Italiană:  40 LEI/sedinta;

Curs limba Franceză: – 40 LEI/sedinta;

Curs limba Spaniolă: – 40 LEI/sedinta;

Curs limba Germană: – 40 LEI/sedinta;

Curs limba Rusă: – 40 LEI/sedinta;

NOU! Cursuri de limba Chineza pentru copii si adulti ((nivel A1(HSK 1.150 cuvinte) si A2(HSK 2.300 cuvinte). Preturi incepand de la 80 lei /sedinta.

Tarifele nu includ TVA (19%).

In functie de solicitarile individuale, putem organiza si cursuri de limba Greaca, Araba, Neerlandeza, Portugheza, Ebraica si nu numai.

Plata se face in avans pentru 5 sedinte. Pentru plata integrala in avans a modului de curs (30 de sedinte), beneficiati de un discount de 5%. Neprezentarea cursantului la sedinta de curs nu atrage dupa sine returnarea platii aferente pentru sedinta respectiva.

Pentru detalii si rezervari, ne puteti contacta la: courses@hieroglifs.ro, tel: 0728143292, 0372701748.

Iti doresti sa inveti o limba straina sau sa iti perfectionezi cunostintele, dar nu vrei sa pierzi timp in trafic catre centrul de limbi straine?

Ai o pauza in timpul programului, pe care doresti sa o fructifici intr-un mod creativ sau te afli intr-un alt oras?

Noi venim in intampinarea nevoilor tale si iti oferim solutia cursurilor online. Acum, din intimitatea caminului tau, dimineata sau seara, poti alege sa te conectezi cu noi pe Skype si sa participi la sesiuni de conversatie in limba aleasa.

Incepand din data de 20 ianuarie, facem inscrieri pentru noi grupuri de participanti, nivel incepator, mediu sau avansat.

 


 

Tarife:

 • Italiana – 10 EUR/sedinta;
 • Franceza – 9 EUR/sedinta;
 • Spaniola – 10 EUR/sedinta;
 • Germana – 12 EUR/sedinta;
 • Romana pentru expati – 10 EUR/sedinta;
 • Chineza – 14 EUR/sedinta.

Tarifele includ TVA 19%.

Durata unei sedinte este de 1h30min.

Grupul este constituit din minimum 8 – maximum 10 cursanti.

Plata se face pentru 10 sedinte in avans. Absenta cursantului nu atrage dupa sine returnarea platii aferente sedintei respective.

Pentru rezervari si detalii, ne poti contacta la e-mail: courses@hieroglifs.ro sau poti completa acest formular: https://lvevents.typeform.com/to/rOVkO0