Cariera / Internship

Suntem mereu în căutare de interpreţi independenţi calificaţi şi motivaţi (interpretare simultană, consecutivă, şoptită şi la telefon) pentru toate combinaţiile de limbi. Experienţa anterioară în traducere este necesară.

Dacă sunteţi interesat să colaboraţi cu agenţia noastră, va rugam sa ne transmiteti CV-ul dvs. la adresa de email: cv@hieroglifs.com

Ne-am bucura să faceţi parte din echipa noastră!

Suntem mereu în căutare de editori independenţi calificaţi şi motivaţi, cu experienţă anterioară în domeniu. Candidatul ideal trebuie să cunoască foarte bine domeniul în care doreşte să lucreze.

Dacă sunteţi interesat să colaboraţi cu agenţia noastră, va rugam sa ne transmiteti CV-ul dvs. la adresa de e-mail: cv@hieroglifs.com

Ne-am bucura să faceţi parte din echipa noastră!

Suntem mereu în căutare de traducători independenţi calificaţi şi motivaţi, pentru toate combinaţiile de limbi. Experienţa anterioară în traducere este necesară. Buna cunoaştere a instrumentelor CAT reprezintă un avantaj.

Dacă sunteţi interesat să colaboraţi cu agenţia noastră, va rugam sa ne transmiteti CV-ul dvs. la adresa de e-mail: cv@hieroglifs.com

Ne-am bucura să faceţi parte din echipa noastră!

În tinereţe visezi la lucruri măreţe, visezi despre cum va fi când vei fi mare, însă după înfăptuirea viselor vei realiza că apogeul vieţii tale a fost tinereţea. Acum îţi conştientizezi rapiditatea cu care trece timpul şi că pentru a fi înaintea altora ai nevoie de propunerea valorică unică individuală. Însă pentru obţinerea acesteia vei avea nevoie de experienţă şi cunoştinţe, ţinând cont totodată de competiţia acerbă de pe piaţa muncii. Una dintre cele mai bune căi către succes este de a te alătura în calitate de intern la o afacere bine fondată. Aceasta îţi oferă oportunităţi nebănuite pentru cumularea experienţei şi a cunoştinţelor profesionale din adevărata lume a muncii, fiind o cale consacrată pentru a căpăta experienţă, anumite abilităţi şi cunoştinţe, oferindu-ţi în acelaşi timp şi posibilitatea de a stabili conexiuni vitale cu domeniul vizat.

Bineînţeles, şi cărţile îţi oferă o cale bătătorită pentru căpătarea cunoştinţelor, dar aceasta ascunde şi un dezavantaj – informaţia căpătată este de natură teoretică şi uneori îţi ia foarte mult timp pentru a-ţi însuşi folosirea corectă a acestor informaţii noi.

Până la urmă cel mai important factor al succesului tău personal eşti tu însuţi. Dacă îţi vei învinge atitudinea firească de a te opune schimbărilor, dacă îti vei căuta noi orizonturi şi limite care te provoacă, atunci probabil vei înţelege că oportunitatea de a fi intern îţi poate schimba viaţa, adaugându-i mai multă culoare şi energie. Aceste stagii te pot învăţa multe despre profesia dorită, oferindu-ţi o vedere de la faţa locului asupra a ceea doreşti sau ceea ce nu vei dori să faci. Nicio carieră nu se dezvoltă în linie dreaptă. Omul porneşte întotdeauna cu o viziune despre locul lui ideal de muncă, însă aceasta se bazează de fapt doar pe nişte presupuneri nesusţinute prin intermediul unor experienţe directe. Însă această experienţă de intern îţi va înlătura factorii necunoscuţi, te va face mai încrezător în forţele tale, dar şi un candidat mai matur pentru următorul stagiu sau chiar pentru un loc de muncă.

RELAŢII PUBLICE
MARKETING / VÂNZĂRI / PUBLICITATE
TRADUCERI
PROJECT MANAGEMENT