Marketing

Marketingul online ar putea juca un rol enorm în procesul îmbunătățirii vizibilității online a unei companii. Odată ce o companie și-a stabilit platformele de comunicare online, următorul pas este să își creeze o audiență. Hieroglifs International oferă numeroase ocazii favorabile de a atrage vizitatorii-clienți.

Punctul nostru de plecare în ceea ce privește planificarea unei strategii de marketing îl reprezintă situația  fiecărui client în parte. Cooperând cu clienții noștri, noi determinăm ce li se potrivește mai mult în concordanta cu bugetul sau cerințele lor.

Hieroglifs International poate satisface clienții în toate etapele strategiei lor de marketing. Acestea pot fi lansarea unui site web pentru prima dată, revizuirea activitatilor curente de marketing sau adăugarea unor promoții noi, cum ar fi e-mail marketing-ul sau construirea link-urilor, etc.

Optimizarea motoarelor de căutare și publicitatea Google

Motoarele de căutare sunt locul perfect pentru a te face văzut, de a intra în contact cu potențialii clienți care caută exact produsul sau serviciul oferit de dumneavoastră. Și ați prefera ca acesta să fie clasat cât mai sus posibil.

La Hieroglifs International vă putem oferi servicii precum analiza cuvintelor-cheie, crearea și gestionarea conținutului. Serviciile noastre legate de conținut includ articole, buletine informative, drepturi de autor si editare. Scopul nostru final este de a da clienților cele mai bune rezultate de listare pentru motoarelor de cautare precum Google sau Bing.

Mai mult decât atât, noi oferim servicii Pay Per Click Adwords prin care avem grijă de setările contului dumneavoastră, creăm campanii care să vizeze audiența dumneavoastră, producem material de marketing și multe altele. De asemenea, pentru a mări rata de conversie a numărului crescând de vizitatori, Hieroglifs International, creeaza pagini atractive de destinațe  unde se plasează informația necesară pentru a-l face pe client să acționeze.

În final, noi dorim să asigurăm transparența bugetului și a rezultatelor campaniei. Clienții noștri vor primi un raport al activităților și analizei de marketing, așa încat să vadă rezultatul specific. Cu ajutorul analizei și al raportului, clienții noștri vor afla mai multe despre localizarea celor care le vizitează site-ul și despre conținutul pe care îl accesează, precum și multe altele.

Lansarea unei campanii de e-mail marketing

La Hieroglifs International avem profesioniști cu experiență care vă vor ajuta să lansați o campanie de e-mail marketing eficientă. E-mail marketingul nu este deloc costisitor și poate fi foarte eficient.

Contrar părerii unora, o campanie de e-mail marketing este mai mult decât compunerea și trimiterea e-mail-urilor. O campanie de e-mail bine gândită include un model atractiv al șablonului și al paginii de destinație și al conținutului. Campania de marketing se face în așa fel încât să țintească anume acel segment care vă interesează.

In final, după campania de marketing urmează analiza și raportul. Aici vom vedea de câte ori s-a citit e-mail-ul, care a fost rata de accesare și ce parte a conținutului li s-a părut mai interesantă cititorilor.

Marketingul rețelelor de socializare

Una dintre cele mai bune modalități de a fi în contact cu clienții dumneavoastră este cu ajutorul rețelelor de socializare, întrucât potențialii clienți sunt activi pe aceste rețele pe care le accesează zilnic sau săptămânal. Acestea variaza de la rețele profesionale precum Linkedin, până la cele private, precum Facebook și Youtube.

Cu ajutorul profesioniștilor noștri media, clienții noștri pot primi o strategie media completă, prezență media personalizată, anunțuri direcționate.

De asemenea, noi ținem cont de compatibilitatea dintre campania noastră media și strategia generală de marketing a clientului nostru. Ca oricare altă promovare de marketing online, marketingul pe rețele de socializare se monitorizează pentru a urmări progresul și rezultatele campaniei.

Servicii de localizare Web

Pentru o companie care operează în diferite culturi, un site localizat ar fi ultimul pas pentru a atrage mai multi clienți străini. Un site localizat este personalizat pentru a viza diferite segmente, naționalități, regiuni, etc.

Și nu este vorba doar despre traducerea site-ului web, ci și de crearea conținutului relevant și a așezării în pagină.

Pentru a furniza cea mai bună tehnică de localizare, noi suntem mereu la curent în ceea ce privește tehnologia din domeniu. Profesioniștii noștri sunt experimentați în aplicatii web și formate precum .asp .html .dhtm .php.

Cu ajutorul serviciilor noastre de localizare se face o analiză pentru a determina în ce măsură trebuie să se localizeze site-ul.

Conținutul ar putea necesita nu doar traducerea în altă limbă, dar și adaptarea în acea limbă pentru a fi mai relevant altor segmente. Aceasta include alegerea imaginilor și simbolurilor – o reclamă amuzantă într-o țară, poate fi jignitoare în alta. Sau site-urile vor avea nevoie de altă valută pentru diferite piețe de desfacere.

Site-ul web poate necesita restructurare în funcție de ce știri, produse, etc sunt mai potrivite pentru grupul țintă.

La Hieroglifs International ne asigurăm că serviciile noastre sunt mereu la cel mai înalt standard și prestăm două tipuri de testări ale serviciului de localizare. Testul funcțional este necesar pentru a ne asigura că versiunea localizată a site-ului este pe deplin funcțională în ceea ce privește link-urile, etc. Testul de limbă se face pentru a ne asigura că traducerea s-a făcut respectând contextul și terminologia.

Servicii de design de blog

Crearea propriului dvs. blog sau construirea unui nou site web în numai câteva ore pentru a vă pune pe picioare afacerea online este o meserie pentru cei dedicați tehnologiei.

Permiteți-ne să vă creăm blogul cu găzduire proprie și să vă facem cunoscuți lumii.

Design Grafic

Pentru a câștiga credibilitate pe piață, veți avea nevoie de impactul vizual oferit de serviciile de grafică profesională.

Design-ul grafic este de fapt comunicare și crearea primei impresii.

Serviciile noastre de design grafic includ:

  • Broșuri
  • Rapoarte anuale
  • Dosare organizaționale
  • Prezentări pe ecran
  • Documente interne
  • Ambalare
  • Materiale promoționale; carduri electronice, prospecte, invitații etc.
  • Publicitate
  • Papetărie
  • Semnături email HTML