Hieroglifs International este o firmă specializată în soluţii lingvistice multilingve integrate.

 

Povestea noastră începe în anul 2005, când Hieroglifs Letonia a început să ofere servicii de traducere clienţilor din Europa de Vest. Ideea de a constitui Hieroglifs International a luat naştere dintr-un spirit tineresc şi din pasiunea pentru limbi străine. Datorită determinării şi angajamentului nostru de a oferi cea mai bună calitate, am crescut într-o afacere internaţională. Creşterea cererii a dus la deschiderea biroului nostru din Bucureşti, România, în anul 2008. Companii din întreaga Europă, Asia şi America de Nord au ales serviciile noastre.

În 2013, am deschis o filială nouă în Italia şi Regatul Unit, deoarece considerăm că fiind mai aproape de dumneavoastră putem obţine rezultate mai bune.

Acesta este doar începutul unui drum lung ce ne aşteaptă!

 

Perspective de viitor

De-a lungul evoluţiei afacerii noastre, am fost motivaţi de acelaşi scop: acela de a ajuta clienţii noştri să obţină o clientelă la nivel internaţional prin intermediul traducerilor de înaltă calitate. Obiectivul nostru este acela de a deveni lider în furnizarea de servicii multilingve şi de globalizare. Considerăm că vom obţine acest lucru prin:

  • construirea unor relaţii puternice de afaceri
  • oferind cele mai bune soluţii
  • oferind o atenţie individualizată şi servicii personale

Obiectivele clienţilor noştri devin propriile noastre obiective. Acordăm atenţie întotdeauna următoarelor caracteristici:

Localizare precisă – Construirea unei imagini pe o piaţă nouă implică traducerea documentelor existente conform convenţiilor lingvistice şi normelor culturale locale. Traducătorii nativi ai limbii ţintă oferă siguranţa că nuanţele locale nu sunt trecute cu vederea şi că traducerea finală sună natural pentru vorbitorii nativi.

Comunicare eficientă – O traducere de calitate presupune ca înţelesul mesajului original sa fie reprodus în mod corespunzător şi să nu se piardă niciodată. Traducătorii trebuie să ofere fluenţă completă, atât în limba sursă cât şi în limba ţintă, pentru a asigura transmiterea corespunzătoare a mesajului.

Consecvenţă – Utilizarea terminologiei în mod consecvent şi corect, precum şi a regulilor de formatare, este obligatorie. Hieroglifs International respectă un proces strict pentru asigurarea calităţii şi foloseşte instrumente CAT pentru a asigura consecvenţa pe tot parcursul unui document. Toate traducerile efectuate pot fi imprimate imediat după livrare.