nataliaNatalia provine dintr-un oraș mic din centrul Poloniei, dar a călătorit mult în ultimii ani petrecând timp în Spania și în diverse regiuni ale Angliei, precum și în Scoția unde de altfel și locuiește în prezent. Recent ea a absolvit programul de master în studii de traducere la Universitatea din Stiriling cu organizația TESOL.

În anii care au dus la aceste studii ea s-a ocupat ca voluntar de mai multe proiecte de traduceri dintr-o gamă variată de domenii, precum traduceri pentru organizații non-guvernamentale pe teme de educație, mediu și psihologie, dar și pentru TED Open Translation Project.

În timpul liber, Nataliei îi place să citească, să se uite la filme și seriale, să asculte muzică și să se plimbe. Când timpul îi permit, ea adoră să călătorească și și-ar dori enorm să viziteze Portugalia, Norvegia și Malta. De asemenea, îi plac foarte mult animalele și îi e foarte dor de pisicile și de câinele ei din Polonia. Cel mai mult adoră limbile străine și pe lângă poloneză și engleză, ea mai știe putina spaniolă și este dornică să învețe limba franceză.

Natalia se consideră o persoană silitoare și conștiincioasă, care este mereu interesată să dobândescă abilități noi și să acumuleze mai multe cunoștințe.

Îi urăm mult noroc Nataliei și sperăm ca această experiență să îi fie de mare folos!