ioanIoan a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (sectia Traducere si Interpretare) in anul 2015. In prezent el a decis sa faca o pauza de la studii pentru a se putea concentra mai mult pe lucrurile care il pasioneaza: traducerile.

Dorinta de a studia limbile straine a aparut spontan, cand a decis sa urmeze aceasta facultate,  iar mai apoi s-a transformat treptat intr-o pasiune in timpul celor trei ani de studii. El a avut norocul de a obtine o bursa si de a pleca la Viena, unde s-a indragostit de oras si de limba germana. Aceasta experienta i-a cimentat dorinta de a continua sa lucreze cu limba germana, indiferent de domeniul in care va profesa.

In planurile sale de viitor, Ioan include invatarea limbii japoneze. De asemenea, Ioan indrageste muzica clasica, gandacii si fílmele europene.

Stagiul de practica la Hieroglifs Translations nu este prima sa experienta in lumea traducerilor si de aceea, el este pregatit sa acorde o buna parte din timpul sau liber pentru volumul de munca pe care il va primi.

Noi ii uram succes si speram ca acest stagiu in cadrul companiei noastre va fi o experienta pozitiva pentru Ioan!