Dorim sa ii uram bun-venit Gabrielei Mihai, din Bucuresti, Romania!

gabriela-mihaiGabriela are 26 de ani, este  absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, in domeniul Managementului Resurselor Umane si stagiar anul II in cadrul Corpului de Experti Contabili si Contabili Autorizati din Romania.

Inca de la inceputul carierei sale in domeniul contabilitatii, limba italiana a reprezentat un avantaj in  promovarea interviurilor si in dezvolarea profesionala.

Initierea Gabrielei in limba italiana a avut loc in urma vacantelor petrecute in Italia, timp in care a realizat ca este o limba melodioasa, care a atras-o sa o aprofundeze.

Gabriela este o persoana care incearca sa vada partea pozitiva a lucrurilor in viata, o fire joviala careia ii place sa calatoreasca si sa descopere locuri noi.

„Sper ca aceasta colaborare sa fie fructuoasa si sa imi pot dezvolta vocabularul, deoarece pana in prezent nu am participat la cursuri de limba italiana sau un alt internship. Italiana a devenit o pasiune si imi doresc sa o pot transmite si altor persoane in mod eficient si corect”, ne spune Gabriela.

Noi ii dorim mult succes si speram ca acest stagiu de practica petrecut in cadrul companiei noastre sa constituie o experienta incununata de succes!