francaDin totdeauna m-au interesat limbile străine și acesta este motivul pentru care am decis să studiez Limbi Moderne, îmbunătățindu-mi astfel engleza, învățând portugheză și un pic de croată. În timpul anilor de studiu, traducerile mi s-au părut foarte interesante și am rămas de aceeași părere.

În timpul facultății am petrecut un an pe insula Wight lucrând la un liceu ca asistent de limba italiană.

După ce am obținut diploma de licență în 2006, am petrecut 3 luni în Porto, luând parte la un stagiu de practică la Camera Italiană a Comerțului din Portugalia.

Experiența de lucru cu firmele producătoare de bunuri de export mi-a permis să folosesc în fiecare zi limbile străine pe care le-am învățat.

În momentul de față sunt și traducător voluntar pentru o pagină web care se ocupă cu chestiuni legate de mediul înconjurător, pădurea tropicală și animale.

Încă de la început m-a atras stagiul de practică oferit de Hieroglifs International, pentru că îmi oferă șansa să îmi pun în aplicare pasiunea pentru traduceri și să am parte și de feedback, pe care îl voi aprecia foarte mult.

Îmi place să citesc, în special literatură clasică și polițistă și ador să călătoresc. În fiecare an încerc să îmi petrec vacanțele într-o altă țară și să cunosc pe cât de mult posibil câte o cultură diferită.

Îi urăm lui Franca mult succes și sperăm că această experiență va fi una foarte interesantă și utilă.